کاپ کیک شکم پر
نوشته شده توسط : مهسا
کاپ کیک شکم پر
,[categoriy]

 کاپ کیک شکم پر

 مواد لازم
تخم مرغ: سه عدد 
شکر: 002 گرم 
روغن مایع: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه 
آرد: دو و نیم پیمانه 
پودر کاکائو: نصف پیمانه 
بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری 
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری 
اسمارتیس: به میزان لازم 
خامه شیرین شده: به میزان لازم 
رنگ خوراکی دلخواه: به میزان لازم
طرز تهیه

آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه زده تا پف کند. روغن را اضافه کرده و فقط مخلوط می‌کنیم.(خیلی هم نمی‌زنیم) مخلوط آرد را با شیر به طور متناوب به مخلوط تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم. قالب‌های مافین را چرب کرده و درون آنها  کپسول  گذاشته و چرب می‌کنیم.

به گزارش آکاایران: از خمیر درون کپسول ریخته تا     آن پر شود. کپسول‌ها را در فر با حرارت 081 درجه سانتی‌گراد قرار داده تا به مدت 02 دقیقه بپزند، سپس اجازه داده تا خنک شوند. یک لایه نازک از روی هر کاپ کیک برداشته، داخل آن را کمی خالی کرده و با اسمارتیس درون آنها را پر می‌کنیم. لایه برداشته شده را روی آنها قرار داده و با خامه زده شده می‌پوشانیم. خامه را با رنگ‌های مختلف رنگی کرده، با ماسوره گل رز شکوفه زده و روی کاپ کیک‌ها را می‌پوشانیم.

نکات
خامه ای که روی کاپ کیک میمالیم، خیلی کم باشد تا از زیر گلها معلوم نباشد.




:: برچسب‌ها: کاپ کیک شکم پر،طرز تهیه کاپ کیک شکم پر، تهیه کاپ کیک شکم پر، ,
:: بازدید از این مطلب : 945
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 شهريور 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: